instagram pinterest
Neem contact op: +31 (0)77 4642097

Nieuws

Big Girl in de prijzen!!

Big Girl in de prijzen!!

vrijdag 05 april 2024
Op de rozenshow in de Keukenhof 2024 is onze nieuwe roos Big Girl in de prijzen gevallen! De eerste prijs bij de handelsjury! En een tweede prijs bij de vakjury! Wij zijn super blij en vereerd dat wij deze prijzen met deze prachtige roos mochten winnen! Big Girl is onze introductie van 2024. Een in het oog springende roze roos met een zeer goede houdbaarheid en prachtige, volledig open komende bloem. Vanaf mei op de veiling van FloraHolland verkrijgbaar.

In de prijzen Keukenhof 2023!

vrijdag 07 april 2023
Donderdagavond 6 april 2023 drie prijzen gewonnen op de wedstrijd Keukenhof! Ballerina won de 2e prijs bij de vakjury en ook van de VGB handelsjury! De super witte Noelia won de 3e prijs van de handelsjury (VGB). Super trots!

30 jaar Limburg

dinsdag 01 november 2022
Al weer 30 jaar in Limburg gevestigd!

Jumilia wint publieksprijs op de Floriade 2022

maandag 04 juli 2022
De tweekleurige Jumilia is in de prijzen gevallen tijdens de Rozenshow op de Floriade 2022. Het publiek mocht voor deze prijs stemmen, Jumilia bleek hun grote favoriet.

Apple Park wint 3e plaats Roos NL Keukenhof 2022

vrijdag 08 april 2022
Aprikola genomineerd voor Glazen Tulp

Aprikola genomineerd voor Glazen Tulp

maandag 04 november 2019

Onze Aprikola is genomineerd! Stem op Aprikola!

Stem mee!

Tijdens de Trade Fair Aalsmeer op 6 tot en met 8 november 2019 presenteren we de noviteiten die in aanmerking komen voor de Glazen Tulp 2020. Daar kunt u ter plekke digitaal stemmen op uw favoriete product per categorie. Ook kunt u vanaf 1 tot en met 10 november online uw stem uitbrengen. In de twee stemformulieren hieronder vindt u per categorie de producten met foto waaruit u kunt kiezen.

Vakjury

Na de stemronde gaan de noviteiten met de meeste stemmen door naar de vakjury. Die komt op 3 december bij elkaar. Na een presentatie van de populairste producten, kiezen de juryleden per categorie de beste uit.
Prijs op de Keukenhof 2019!

Prijs op de Keukenhof 2019!

donderdag 11 april 2019
Onze kwekerij is op de rozenshow op de Keukenhof 2019 in de prijzen gevallen. De roos Kiss me Kate werd tweede bij de categorie Roos NL. Dit is de prijs van de vakjury! De roos Adele werd derde bij de VGB keuring. Dit is de prijs van de handelsjury. In totaal waren er ruim 500 inzendingen. De rozenshow op de Keukenhof is nog te zien tot dinsdag 16 april 2019. Een bezoek zeker waard!
Introductie Kiss me Kate

Introductie Kiss me Kate

woensdag 12 september 2018
Kiss me Kate nu op FloraHolland Aalsmeer!  
Winkel en Rozenautomaat officieel geopend!

Winkel en Rozenautomaat officieel geopend!

maandag 28 mei 2018
p>Gisteren is de winkel officieel geopend. Cleta heeft samen met kleindochter Suus het lint doorgeknipt. Daarna was het bedrijf voor vele bezoekers opengesteld.
Zaterdag is het zover! De nieuwe winkel gaat open!

Zaterdag is het zover! De nieuwe winkel gaat open!

zaterdag 12 mei 2018
Op 5 mei zal onze nieuwe winkel in gebruik worden genomen. Kom vanaf dan onze nieuwe winkel bewonderen. Het is heel erg mooi geworden!
De rozenautomaat is open!

De rozenautomaat is open!

woensdag 25 april 2018
Vanaf nu kunt op elk moment van de dag bij ons terecht voor een bos rozen. De automaat is 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen in het jaar geopend. Altijd voldoende keus 1e soort rozen. Er kan alleen met PIN betaald worden. Voor speciale aantallen, soorten en 2e keus rozen kunt u tijdens openingstijden terecht in onze winkel. Vanaf 1 mei zelfs in onze geheel nieuwe winkel!

40 jarig jubileum van der Hulst Rozenkwekerijen

dinsdag 17 november 2015
Op 1 oktober bestond ons bedrijf 40 jaar! Met onze medewerkers hebben we een mooi feest gehad op een boot. Via deze link kunt u een leuk filmpje hiervan vinden. https://youtu.be/3QygZi83Z5w
Nominatie VGB Award Roos Exclusief

Nominatie VGB Award Roos Exclusief

donderdag 09 april 2015
Donderdagavond 9 april heeft Van der Hulst Rozenkwekerijen de tweede plaats bij de Nominatie VGB Award Roos Exclusief behaald op de Rozenshow van de Keukenhof voor de Cupcake.
Sjaak wint ondernemersprijs Horst aan de Maas 2012

Sjaak wint ondernemersprijs Horst aan de Maas 2012

vrijdag 23 november 2012
Sjaak van der Hulst heeft gisteravond de Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2012 gewonnen! Bij deze willen wij ook de andere prijswinnaars Munckhof en de Rosa hoeve feliciteren. Meer informatie over het winnen van deze prijs volgt snel.
Logo van der Hulst op vrachtwagen Jan Arts

Logo van der Hulst op vrachtwagen Jan Arts

woensdag 11 april 2012
Misschien heeft u hem al zien rijden door Nederland; de vrachtwagen met de huisstijl van van der Hulst erop. De vrachtwagen is door onze vaste vervoerder: Jan Arts uit Helenaveen ter beschikking gesteld. Het is een witte trekker met daarachter een wagen met daarop onze zwarte achtergrond met daarin een motief van rozen. De gouden roos centraal in het midden. De wagen is ook voorzien van het logo van Rosebrandt, het platform voor de Nederlandse roos. Daarnaast onze QR code en de vermelding dat wij voldoen aan de regels voor MPS A.